www.dicta.hr

Dicta klub vjernosti

Dicta klub vjernosti - pridružite se i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima!

 

Dicta d.o.o., vodeća tvrtka u području vrhunskih brendova satova i nakita, s ponosom predstavlja Dicta klub vjernosti - program koji je osmišljen posebno za naše cijenjene kupce poput vas.

 

Što je Dicta klub vjernosti?

Dicta klub vjernosti je ekskluzivni klub koji okuplja ljubitelje satova i nakita te im pruža iznimne pogodnosti i popuste. Kao član Dicta kluba, imat ćete pristup najnovijim trendovima, savjetima stručnjaka i posebnim ponudama namijenjenim isključivo vama.

 

Kako postati članom?

Pridruživanje Dicta klubu je jednostavno! Registracijom na našoj stranici automatski postajete članom, a karticu Vam šaljemo na kućnu adresu odmah nakon ostvarene prve kupnje, prilikom koje ste već započeli skupljati bodove.

 

Kako ostvariti pogodnosti?

Svaka kupovina putem naše internetske trgovine dicta.hr donosi vam bodove. Za svaki euro potrošen u Dicti dobivate jedan bod, osiguravate popuste i dodatne pogodnosti. Što više bodova skupite, veći će biti vaš popust:

Za narudžbe koje izvršite prije registracije, odnosno "kao gost", bodovi se ne dodjeljuju naknadno. 

100,00 bodova- 5% popusta

500,00 bodova- 10% popusta

1000,00 bodova- 15% popusta

2000,00 bodova- 20% popusta

3000,00 bodova- 25% popusta

 

Koliko dugo bodovi traju?

Bodovi nemaju vremensko ograničenje. Možete ih iskoristiti već pri sljedećoj kupovini ili ih sakupljati za buduće korištenje. Kada iskoristite popust, broj bodova koji je bio potreban za postizanje tog popusta se oduzima. Primjerice, ako iskoristite 15% popusta, a imate 1050 bodova, na vašoj Dicta kartici ostaje 50 bodova spremnih za daljnje korištenje. 

Prilikom kupnje u kojoj se koriste bodovi, ne ostvaruju se novi.

 

Na što mogu koristiti popust?

Popust možete iskoristiti na sve proizvode iz asortimana Dicta satova i nakita, osim na artikle koji su već na popustu ili Garmin satove. No ipak, svaka kupovina takvih artikala također vam donosi bodove koji se bilježe na vašoj kartici.

 

Pravila Dicta kluba vjernosti

Dicta d.o.o., OIB: 17277283962, smještena na adresi Trpimirova 2/7, 51000 Rijeka, voditelj je  programa vjernosti pod nazivom Dicta klub vjernosti (u daljnjem tekstu: Dicta klub).

Pravila Dicta kluba (u daljnjem tekstu: Pravila) uređuju odnos između Dicta d.o.o., kao voditelja Dicta kluba, i svake osobe koja dobrovoljno sudjeluje u Dicta klubu kao član (u daljnjem tekstu: član Dicta kluba).

Upoznajte se s Pravilima i drugim dokumentima na koje se Pravila pozivaju jer su oni obvezujući za sve članove Dicta kluba.

Važeća Pravila dostupna su elektroničkim putem na mrežnoj stranici dicta.hr ili u fizičkom obliku na pristupnici za Dicta klub. Dicta d.o.o. zadržava pravo izmjene Pravila u bilo kojem trenutku, a sve izmjene i dopune bit će objavljene na mrežnoj stranici dicta.hr.

Pristupom Dicta klubu putem potpisa na pristupnici i/ili korištenjem Dicta klub kartice, stječete svojstvo člana Dicta kluba i prihvaćate Pravila. Napominjemo da članovi Dicta kluba mogu biti isključivo punoljetne fizičke osobe.

Ako želite postati članom kluba, obvezni ste uredno i čitljivo popuniti pisanu pristupnicu za Dicta klub ili unijeti podatke u elektroničku pristupnicu na mrežnoj stranici dicta.hr. Pristupnicu treba popuniti sukladno uputama navedenim na obrascu. Popunjavanjem pristupnice, podnositelj zahtjeva daje zahtjev za članstvo u Dicta klubu te prihvaća Pravila i ostale dokumente na koje se Pravila pozivaju.

Dicta d.o.o. prihvaća samo valjano popunjene pristupnice putem kojih može utvrditi identitet podnositelja. Osoba čiji su podaci navedeni u pristupnici smatra se podnositeljem zahtjeva. Članstvo u Dicta klubu je besplatno i dobrovoljno.

Molimo imajte na umu da Dicta klub može biti ograničen u pružanju određenih pogodnosti (usluga) ukoliko podnositelj zahtjeva uskrati pojedine tražene podatke u pristupnici.

Izdavanjem Dicta klub kartice, Dicta d.o.o. omogućuje članu pristup Dicta klubu, a Dicta klub kartica služi kao potvrda članstva u Dicta klubu. Važno je napomenuti da Dicta klub kartica nije prenosiva i koristi se isključivo od strane vlasnika.

Kao član Dicta kluba, obvezno je odmah prijaviti tvrtki Dicta d.o.o. krađu ili gubitak svoje Dicta klub kartice. Također, član je odgovoran za eventualnu štetu koja može nastati iz neovlaštenog korištenja njegove Dicta klub kartice. Vaša sigurnost i zaštita su nam izuzetno važni.

Dicta klub kartica vam pruža mnoge pogodnosti, ali ne obvezuje vas na kupnju.

Vaša Dicta klub kartica nije sredstvo plaćanja, ali može se koristiti u našoj internetskoj trgovini dicta.hr.

Dicta klub kartica nosi 6-znamenkasti broj koji se povezuje s vašim podacima iz pristupnice.

U sklopu programa Dicta klub vjernosti, proizvodi na sniženju i Garmin satovi su isključeni iz dodatnih popusta. Ipak, kupci ostvaruju bodove kluba vjernosti prilikom kupnje artikala na popustu ili Garmin satova.

Pri kupnji u kojoj koristite bodove koje ste sakupili, ne skupljate nove bodove.

Dicta d.o.o. se brine o vašoj privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Pravila o privatnosti, koja objašnjavaju način prikupljanja, korištenja i upravljanja vašim podacima, možete pronaći na mrežnoj stranici dicta.hr/pravila-privatnosti.

Članstvo u Dicta klubu prestaje u sljedećim slučajevima: ukidanjem Dicta kluba, istupanjem člana iz Dicta kluba ili isključenjem člana iz Dicta kluba. Dicta d.o.o. zadržava pravo ukinuti Dicta klub u bilo kojem trenutku.

Vi, kao član Dicta kluba, imate pravo istupiti iz kluba u bilo kojem trenutku. Zahtjev za istupanje možete poslati poštom na adresu Dicta d.o.o., Trpimirova 2/7, 51000 Rijeka ili putem elektroničke pošte na adresu info@dicta.hr. Proces istupanja traje četrnaest (14) dana od primitka urednog zahtjeva za istupanje.

Dicta d.o.o. zadržava sljedeća prava: ukidanje pogodnosti (uz prethodnu obavijest od 14 dana), odbijanje izdavanja Dicta klub kartice te poništavanje Dicta klub kartice temeljem razumnih razloga. Razumni razlozi uključuju zloupotrebu ili pokušaj zloupotrebe kartice, korištenje ili pokušaj korištenja kartice na način koji nije u skladu s Pravilima te sumnju u prijevaru ili nepoštivanje Pravila.

Dicta d.o.o., kao voditelj Dicta kluba vjernosti, zadržava određena prava kako bi osigurao pravedno i učinkovito funkcioniranje programa.

U slučaju potrebe, možemo ukinuti određene pogodnosti (uz prethodnu obavijest od 14 dana) kako bismo osigurali ravnotežu programa.

Dicta d.o.o. zadržava pravo odbiti izdavanje Dicta klub kartice u određenim situacijama.

Ukoliko postoji razumna sumnja na zloupotrebu, pokušaj zloupotrebe, ili korištenje kartice na način koji nije u skladu s Pravilima, možemo poništiti Dicta klub karticu. Također, sve razumne sumnje na prijevaru ili nepoštivanje Pravila također mogu rezultirati poništenjem kartice.

Dicta d.o.o. ima pravo suspendirati ili zatvoriti Dicta korisnički račun ukoliko posumnja na neovlašteno korištenje ili zloupotrebu usluga. U slučaju neaktivnosti člana Dicta kluba duže od dvije (2) godine, Dicta d.o.o. može zatvoriti Dicta korisnički račun i izbrisati sve osobne podatke člana. Na taj način osiguravamo zaštitu vaših podataka i održavamo relevantnost informacija.