Zeppelin satovi

Putovanje cepelinom uvijek je bio najekskluzivnija vrsta putovanja koja čak i danas fascinira. Bit cepelina nastavlja se s kolekcijom satova Zeppelin koja kupcu nudi bezvremensku eleganciju, ekskluzivnost i tehničku preciznost povezanu sa zračnim prijevozom. Tehnološki napredak možda je pretekao cepelin u smislu praktičnosti i učinkovitosti, no letenje cepelinom nije izgubilo niti malo od svoje romantičnosti tijekom povijesti zrakoplovstva. Zeppelin satovi posjeduju istu simbiozu kulture, povijesti, umjetnosti i arhitekture kao i legendarna zračna letjelica, s chic industrijskim tonovima za moderan ali osebujan stil…
Od početka smo odlučili stvoriti satove koji će se istaknuti od ostalih zahvaljujući svojem dizajnu, odličnom omjeru cijene/izvedbe i visokoj kvaliteti proizvoda koji je MADE IN GERMANY. Kako bi mogli poštivati povijesnu odgovornost prema imenu Zeppelin, moramo održavati kvalitetu i pionirski duh Zeppelina.

ZEPPELIN predstavlja pionirski duh i inovativnost, tradicionalnu izradu, visoku kvalitetu i dugi životni vijek. Ove vrijednosti nas potiču u sadašnjosti i naše su obećanje za budućnost. Svi naši satovi napravljeni su od strane iskusnih majstora u Njemačkoj i izvorni su kvalitetni proizvodi MADE IN GERMANY.

Svaki Zeppelin sat ima svoj broj modela i izdanje koje je ugravirano na poleđinu kućišta, pa je time svaki vrlo individualan.  
ZANIMLJIVOST:
Svaka linija Zeppelin satova dobila je ime po imenu cepelina npr. 'LZ 127 GRAF ZEPPELIN' i'LZ 129 HINDENBURG' bili su najveći cepelini svih vremena, s time da je 'LZ 129' napravljen 1938. bio dugačak 245 metara, pogonio ga je dizelski Daimler motor, s maksimalnom brzinom od 131 km/h i dosegom od 12.000 kilometara što znači da je mogao doći do sjeverne i južne Amerike.

LZ 126 bio je prvi putnički zrakoplov koji je letio iz Njemačke do New Yorka. 1924. godine trebao mu je samo 81 sat da pređe taj put što je u to vrijeme bilo apsolutni rekord.