ORIS TT1

Kao da je iskovan iz topline trkaće staze, TT1 prekrasan je sat sa svim funkcijama koje očekujete od Orisa.
 
Inspiriran instrumentima trkaćih automobila i dizajnom kotača, sat ima kućište od nehrđajućeg čelika (varijanta crna PVD oplata) i upečatljivom stražnjom stranom kućišta s prozirnim mineralnim staklom.
Zapanjujuća čelična ili keramička skala tahometra podsjeća da Orisovu posvećenost i najmanjim detaljima.
 
U centru brojčanika, uz kazaljke za sate, minute kod krono modela i 1 sekunde kronografa, nalaze se i tri brojčanika za sekunde, 30 minuta i 12 sati - tehnička značajka koja ističe utjecaj Williams F1 tima. Kazaljke, brojevi i indeksi su naravno premazani Superluminovom, što je, koliko estetski privlačno, toliko i funkcionalno.
 
Plosnato safirno staklo s antirefleksivnim premazom i pažljivo integrirana crvena brtva pokrazuje trkaće porijeklo sata. Narukvica od nehrđajućeg čelika ili po želji gumeni remen koji je izravno pričvršćen na kućište osigurava da sat udobno, ali čvrsto priliježe uz ruku, dok je crvena boja nježni podsjetnik na to da uvijek testirate vlastite granice.
 
Kako smo vidjeli na Bruno Senni iz Williams F1 tima i ambasadoru Orisa, Oris TT1 kronograf utjelovljuje svu preciznost Williams Formule 1.