ORIS - idi svojim putem

PET RAZLOGA ZAŠTO POSJEDOVATI ORIS SAT

Od 1904. godine proizvodnja satova Orisu je u kostima, a umješnost u duši. Oris mehanički satovi uvijek potvrđuju Orisou misao vodilju: „Sve mora imati smisla“. Živimo za kvalitetu koju dajemo našim satovima. Dok drugi slijede put, Oris definira vlastiti. #GoYourOwnWay.

ISKLJUČIVO MEHANIČKI
Oris je jedan od malobrojnih švicarskih brendova koji proizvodi samo mehaničke satove. Mehanički sat je ljepota, dizajniran prema principima koji postoje generacijama i koji će još dugo postojati.

OD 1904. GODINE
Ponosni na svoju dugu povijest i naslijeđe – i ne zaboravljaju je prilikom razvoja novih mehanizama i dizajniranja novih satova. Oris je proizveden da traje i pruža doživotni užitak.

VAŽNO JE BITI ŠVICARAC
Švicarski brend je zaštićen zakonom i garancija je kvalitete. Svi Oris satovi su SWISS MADE i podliježu najvišim standardima kontrole kvalitete tijekom proizvodnog procesa.

INOVATIVNI I IZVORNI
Oris neprekidno teži stvaranju boljih satova koji nude prelijepe, inovativne funkcije i napredne nivoe izvedbe. Primjerice, Orisov vlastiti automatik mehanizam Calibre 400 ima rezervu snage od 5 dana, anti-magnetski je, te 10 godišnju garanciju i 10 godišnje preporučene servisne intervale.

DUH NEZAVISNOSTI
Oris je nezavisna kompanija, što znači da su njegove vrijednosti u sigurnim rukama. To također znači da su učinkoviti i slobodni u inovacijama i istraživanju korisnih funkcija i karakteristika koje Orisovi kupci žele i trebaju.