ORIS Raid Limited Edition

RAID Suisse-Paris je rally utrka dužine ukupno 600 milja koja počinje u Baselu, a završava u Parizu. U njoj sudjeluju isključivo oldtimer automobili proizvedeni prije 1975. godine. Oris, glavni sponzor RAID rally utrke, predstavio je model inspiriran pobjednikom utrke - prestižnim Austin Healey 100M 1953.
 
Oris RAID Chronograph Edition svojim dizajnom podsjeća na instrumentnu ploču Austin Healey 100M (100M je označavao max. brzinu od 100 mph) automobila. Brojčanik Chronograph modela je podijeljen na vanjski dio (crni) na kojem se nalaze indikatori, te unutrašnji bijeli. Na "6h" sub-dialu se našao prozor za datum gdje je broj 21 crvene boje, što simbolizira 21 RAID Suisse-Paris rally utrku. Kućište je promjera 43m s jako lijepim dizajnom krunice i dugmadi za chronograph funkcije. Staklo je zakrivljeno i safirno, s antireflektivnim premazom, a pozadina sata otkriva ugraviran logo utrke, kao i tehničke informacije o satu.
 
RAID Chronograph limitiran je na 500 komada i dolazi u luksuznoj drvenoj kutiji kao savršen dar za ljubitelje klasničnih automobila i satova.