ORIS ProDiver - akcijski heroj koji ne prihvaća kompromise !

Svijet profesionalnog ronjenja okružen je misterijom za one koji tu ne spadaju. U suradnji sa profesionalnim ronionicima Oris je razvio inovativni Oris rotacijski sigurnosni sistem.
 
U svijetu profesionalnog ronjenja gdje greške mogu biti fatalne, Oris ProDiver Chronograf najnovije je od sigurnosne opreme. Rotacijski prsten ima specijalno dizajnirane utore napravljene od trajne, vulkanizirane gume koja je otporna na udarce. Prsten se ne može okretati prije nego što se podigne - tako dobivamo dvostruku sigurnost u odnosu na standardne prstenove.
 
Ali, Orisov sigurnosni sistem ne završava ovdje. Vrlo lagano titanijsko kućište ima i sigurnosnu barijeru od nehrđajućeg čelika zaštićenu crnim visoko otpornim DLC (Diamond Like Coating) premazom, koji štiti krunicu i dugmad kronografa kada su uvijeni u kućište. On također osigurava i vodootpornost ProDivera do 1000 metara.
 
Ugrađeni automatski samoregulirajući helijski ventil idealan je za profesionalne ronioce koji provode tjedne na velikim dubinama u ronilačkom zvonu.
 
Bijele i crne zona brojača na kronografu roniocu nude još jasnije mjerenje vremena ronjenja. Bijeli Superluminova premaz na kazaljkama i oznaka je ultra vidljiv - čak i na velikim dubinama gdje nema sunčevog svjetla.