ORIS Big Crown

Oris Big Crown satovi predstavljeni su 1982. godine i zahvaljujući svom bezvremenskom stilu i kvaliteti u proizvodnji su do danas. Ova linija Oris satova u svojoj ponudi ima mehanizme automatik, automatik kronograf i mjesečeve mjene i naravno - veliku krunicu. Dolazi u muškoj i ženskoj varijanti, čeličnoj ili dvobojnoj (čelik-zlato), ovi elegantni satovi sjedinjuju stil i funkciju sa kvalitetom i preciznosti. Big Crown linija idealna je za one koji vole sofisticiranu klasiku.

Savršeno utjelovljenje Oris stila, novi Aviation Big Crown Date kombinira estetiku s prilično tehnološkim izgledom, ali i dalje ostaje vjeran svojoj prvobitnoj inspiraciji: avijaciji.

Ovaj sat se od ostalih razlikuje po prepoznatljivom brojčaniku. 3D oznake za satove i brojevi napravljeni su od malih tamnih Superluminova blokova koji se ističu na “stealth” sivom brojčaniku. Avijatičarski entuzijasti će oblikovanje sata sigurno povezati s onim stealth aviona. PVD sivo čelično kućište i velika krunica također pokazuju estetski utjecaj vojnih aviona. Tamno smeđi kožni remen je završni i elegantni dodir koji odlično odgovara uz tamno sivo kućište i brojčanik i naglašava suvremen, urban izgled ovog sata