CHRONOSTAR - novi brand u Dicta distribuciji

Predstavljamo novi brand u DICTA distribuciji koji će vas oduševiti dizajnom, atraktivnošću, ali i cijenom. Chronostar je brand namijenjen onima koji traže funkcionalnost u kombinaciji sa suvremenim dizajnom. Krajem 80-tih, vremenu talijanskog dizajna i koncepta Total look, Chronostar je preuzeo tržište sa svojim inovativnim, kreativnim dizajnom: izvrsno dizajnirani, moderni, atraktivni kvarcni satovi Chronostar igrali su vodeću ulogu u velikoj kolekciji koja može ispuniti svaku želju. Od tada, Chronostar kolekcija sastavljena je od ekskluzivnih, up-to-the-minute modela koje hrabro ulaze u brojna nova područja, u rasponu od sporta do mode i ljepote.
 
 

KOLEKCIJE
 

  • Elegance: ova kategorija predstavlja ideju klasičnog sata.
  • Sportware: sportski satovi sa tipičnim tehničkim karakteristikama: otpornost na vodu, korištenje nehrđajućeg čelika, tehnički materijali korišteni u izradi remena, tehnički mehanizmi kao što su kronograf ili analogni-digitalni modeli.
  • Fashion: Fashion je linija koja omogućava našim damama da slijede nove modne trendove: koriste se razni materijali, kristali, boje, originalni oblici.
  • Young: Young je svježa i raznobojna linija za djecu. Karakterizira je upotreba gume za remene i veseli dizajn za mlađe članove obitelji.
 

Ostale novosti