Oris Chet Baker Limited Edition

Uvijek posvećen izradi prekrasnih satova, Oris s ponosom predstavlja Chet Baker Limited Edition. Uz prisjećanje Bakerovog glazbenog talenta, sat ima auru sofisticiranosti i tipčnu Orisovu posvećenost detaljima, s muzičkim elementima.
 
Talentirani glazbenik, Baker je najpoznatiji po svojim različitim izvedbama “My Funny Valentine” - pjesme s kojom je ostao usko povezan do kraja karijere.
 
Slično jasnom vokalu Bakera, sat ima savršeno formirano kućište od nehrđajućeg čelika, s dvostruko zakrivljenim safirnim staklom i anti-refleksivnim premazom s unutarnje strane. Na stražnjoj strani kućišta pažljivo je ugravirana Bakerova silueta s trubom, i limitacija sata 1929 – godina Bakerova rođenja.
 
Muzička tema nastavlja se na licu sata. Crni brojčanik daje dobar kontrast bijelim indeksima koji su ujedno i note pjesme “My Funny Valentine”. Na položaju 12 sati nalazi se prekrasan violinski ključ dok dvostruki indeks na broju 8 predstavlja refren koji se ponavlja.
 
Remen je kožni s kroko uzorkom, dok preklopna sigurnosna čelična kopča osigurava komfor i sigurnost.
 
Sat dolazi u jedinstvenoj kutiji u kojoj se nalazi i mehanički metronom, savršen dar za glazbenike i sve ljubitelje glazbe.
 

Ostale novosti

Galerija