OTVORENJE DICTA U ZADRU

Dragi kupci, poštovani poslovni partneri,
 
S veseljem i ponosom Vas obavještavamo kako je DICTA u procesu otvaranja nove, ekskluzivne maloprodajne poslovnice u sklopu Shopping centra Supernova u gradu Zadru.
 

Svečano otvorenje poslovnice DICTA Zadar br. 6 zakazano je za subotu, 15.06.2019. godine .


Svečano otvorenje poslovnice DICTA Zadar br. 6 biti će popraćeno bogatim programom, iznenađenjima i pogodnostima za naše kupce, kako slijedi:

  • popust od čak -25% na sve artikle iz ponude poslovnice DICTA Zadar br. 6, a koji popust vrijedi na sva sredstva plaćanja, te na dane otvorenja - 15.06.2019. i 16.06.2019. godine.

  • za prvih 100 kupaca ručnih satova pripremljeni su vrijedni, prigodni pokloni, kako slijedi: prekrasne Breil naušnice, ekskluzivne sunčane naočale Bulova, Sweet Years nakit, Sweet Years radio i Facco privjesci.

 
Kontinuirano osluškujući želje i potrebe naših kupaca, smatrali smo nužnim dodatno proširiti prisutnost renomirane tvrtke DICTA na području grada Zadra, pomno birajući ekskluzivnu lokaciju.
 
Uz već poznate DICTA poslovnice na području Republike Hrvatske, dodatno smo obogatili ponudu ekskluzivnih brandova u gradu Zadru. U novootvorenoj poslovnici DICTA Zadar svoje mjesto pronašli su ekskluzivni švicarski brandovi satova: Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, U-Boat, pouzdani i postojani sportski satovi: Bulova, Citizen i Zeppelin kao i modni brand Breil. Ponudu poslovnice DICTA Zadar čini i bogat asortiman modnog nakita: Brosway i Breil, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za satove i nakit, proizvođača Wolf i Rapport, namjenjene za pohranjivanje satova i nakita, od kojih određeni modeli sadrže navijače za automatic satove.
 
Dicta snažno i neprekidno investira u lanac svojih renomiranih maloprodajnih poslovnica i stručnu educiranost osoblja, cijeneći visoke standarde kvalitete brandova koje zastupa, a sve na zadovoljstvo vjernih kupaca.
 
Dicta je uvijek nastojala predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja. Vjerujemo da naša dugogodišnja uspješna opstojnost na hrvatskom tržištu, te zadovoljstvo kupaca, potvrđuju da smo u tome i uspjeli, te tako postali tvrtka prepoznatljiva po visokoj razini kvalitete usluge i europskih standarda poslovanja.
 
Uvjereni smo kako ćemo ponovno opravdati Vaše povjerenje. Dicta diktira trendove.
 
Srđan Radosavac, izvršni direktor - član Uprave
 

Ostale novosti