OTVORENJE DICTA NA CVJETNOM

Dragi kupci, poštovani poslovni partneri,
 
S veseljem i ponosom Vas obavještavamo kako je DICTA u procesu otvaranja nove, ekskluzivne maloprodajne poslovnice u sklopu Centra Cvjetni u samom srcu grada Zagreba.
 

Svečano otvorenje poslovnice DICTA Cvjetni br. 5 zakazano je za utorak, 27.11.2018. godine u 09:00 sati.


Kako smo i najavili, svečano otvorenje poslovnice DICTA Cvjetni br. 5 biti će popraćeno bogatim programom, iznenađenjima i pogodnostima za naše kupce, kako slijedi:

  • popust od čak -25% na sve artikle iz ponude poslovnice DICTA Cvjetni br. 5, a koji popust vrijedi na sva sredstva plaćanja, te isključivo na dan otvorenja - 27.11.2018. godine ;

  • za prvih 100 kupaca ručnih satova pripremljeni su vrijedni, prigodni pokloni, kako slijedi: ekskluzivni Bulova Rubaiyat parfemi, prekrasne Breil naušnice, te Breil komplet otvarači.

 
Kontinuirano osluškujući želje i potrebe naših kupaca, smatrali smo nužnim dodatno proširiti prisutnost renomirane tvrtke DICTA na području grada Zagreba, pomno birajući ekskluzivnu lokaciju, u samoj žiži zbivanja glavnog hrvatskog grada.
 
Uz već poznatu DICTA poslovnicu u sklopu Arena Centra, dodatno smo obogatili ponudu ekskluzivnih brandova u Zagrebu. U novootvorenoj poslovnici DICTA Cvjetni svoje mjesto su pronašli ekskluzivni švicarski brandovi satova: Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, Alpina, U-Boat, pouzdani i postojani sportski satovi: Bulova, Citizen i Zeppelin kao i modni brand Breil. Ponudu poslovnice DICTA Cvjetni čini i bogat asortiman modnog nakita: Brosway i Breil, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za satove i nakit, proizvođača Wolf i Rapport, namjenjene za pohranjivanje satova i nakita, od kojih određeni modeli sadrže navijače za automatic satove.
 
Dicta snažno i neprekidno investira u lanac svojih renomiranih maloprodajnih poslovnica i stručnu educiranost osoblja, cijeneći visoke standarde kvalitete brandova koje zastupa, a sve na zadovoljstvo vjernih kupaca.
 
Dicta je uvijek nastojala predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja. Vjerujemo da naša dugogodišnja uspješna opstojnost na hrvatskom tržištu, te zadovoljstvo kupaca, potvrđuju da smo u tome i uspjeli, te tako postali tvrtka prepoznatljiva po visokoj razini kvalitete usluge i europskih standarda poslovanja.
 
Uvjereni smo kako ćemo ponovno opravdati Vaše povjerenje. Dicta diktira trendove.
 
Srđan Radosavac, izvršni direktor - član Uprave
 

 

Ostale novosti

Galerija