USKORO DICTA NA CVJETNOM

Dragi kupci, poštovani poslovni partneri,

S veseljem i ponosom Vas obavještavamo kako je DICTA u procesu otvaranja nove, ekskluzivne maloprodajne poslovnice u sklopu Centra Cvjetni u samom srcu grada Zagreba.

Kontinuirano osluškujući želje i potrebe naših kupaca, smatrali smo nužnim dodatno proširiti prisutnost renomirane tvrtke DICTA na području grada Zagreba, pomno birajući ekskluzivnu lokaciju, u samoj žiži zbivanja glavnog hrvatskog grada.

Uz već poznatu DICTA poslovnicu u sklopu Arena Centra, dodatno ćemo obogatiti ponudu ekskluzivnih brandova u Zagrebu. U novootvorenoj poslovnici DICTA Cvjetni svoje mjesto će pronaći ekskluzivni švicarski brandovi satova: Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, Alpina, U-Boat, pouzdani i postojani sportski satovi: Bulova, Citizen i Zeppelin kao i modni brand Breil. Ponudu poslovnice DICTA Cvjetni činiti će bogat asortiman modnog nakita: Brosway i Breil, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za satove i nakit, proizvođača Wolf i Rapport, namjenjene za pohranjivanje satova i nakita, od kojih određeni modeli sadrže navijače za automatic satove.

Svečano otvorenje poslovnice DICTA Cvjetni planirano je za kraj mjeseca studenog ove godine, a o čemu ćemo pravovremeno, dodatno obavijestiti javnost. Otvorenje će biti popraćeno bogatim programom, iznenađenjima i pogodnostima za naše kupce, uz brojne uzvanike iz javnog života. 

Dicta snažno i neprekidno investira u lanac svojih renomiranih maloprodajnih poslovnica i stručnu educiranost osoblja, cijeneći visoke standarde kvalitete brandova koje zastupa, a sve na zadovoljstvo vjernih kupaca.

Dicta je uvijek nastojala predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja. Vjerujemo da naša dugogodišnja uspješna opstojnost na hrvatskom tržištu, te zadovoljstvo kupaca, potvrđuju da smo u tome i uspjeli, te tako postali tvrtka prepoznatljiva po visokoj razini kvalitete usluge i europskih standarda poslovanja.

Uvjereni smo kako ćemo ponovno opravdati Vaše povjerenje. Dicta diktira trendove.

Srđan Radosavac, izvršni direktor - član Uprave

 

Ostale novosti

Galerija