DAN ŽENA U DICTI - POPUST NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

Povodom Dana žena DICTA Vas daruje sa -20% popusta na gotovinsko plaćanje ! 

 

Na Dan žena, 08.03.2017. od 00:01 h do 23:59 h za svaku narudžbu realiziranu putem DICTA web shopa i DICTA renomiranih poslovnica, isključivo uz odabir plaćanja "Pouzećem - gotovinom pri preuzimanju pošiljke" , odobravamo -20% popusta na kompletan asortiman.

-20% popust biti će obračunat na istaknutu redovnu cijenu proizvoda, istaknutu u polju "Redovna cijena / kartično plaćanje", te će proizvod biti naplaćen kupcu prilikom dostave na kućnu adresu od strane naše ugovorne dostavne službe IN TIME u roku do 3 radna dana, uz neizostavni osmijeh brzih i ljubaznih dostavljača :) 

Dostava je besplatna za sve proizvode iz web shop ponude, a roba osigurana i sigurna. Svim našim web shop kupcima omogućavamo povrat u roku od 14 dana od primitka proizvoda, ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni isporučenim proizvodom.

Naša misija je da Vi budete iznimno zadovoljni !

 

-20% popust isključivo na gotovinsko plaćanje odobrava se na Dan žena, 08.03.2017. i u svim DICTA renomiranim poslovnicama u Rijeci i Zagrebu. -20% popust biti će obračunat na istaknutu redovnu cijenu proizvoda. 

Popust se ne odnosi na plaćanja kreditnim i debitnim karticama. Popust se ne odnosi na već snižene proizvode, na proizvode koji se nalaze na akcijskoj prodaji i rasprodaji, te ne uključuje baterije, remenove, rezervne dijelove i usluge servisa. Popusti po više osnova ne zbrajaju se međusobno.

Svim našim dragim damama želimo sretan Dan žena !

 

Ostale novosti