BREIL - ironija i senzualnost !

BREIL SATOVI
 

Breil satovi rođeni su kasnih 30-tih godina prošlog stoljeća u Italiji, te su uskoro postali prepoznatljivi po svom talijanskom stilu. Tu je i osobna veza koja se osjeća od strane vlasnika svakog Breil sata ili nakita – vrlo ih se teško odreći.
 
Breil satovi poznati su po svom jedinstvenom dizajnu koji je kompletno u skladu s glavnim principima branda: energija, individualnost, ironija i senzualnost. Prepoznatljivi spoj modernizma i tradicije, neophodni su za nekonvencionalne među nama. Breil ima jedinstven i prepoznatljiv stil, moderan i talijanski - robustan ali uglađen s čitavim nizom funkcija na mnogim modelima, uključujući kronograf, dvostruko vrijeme i vodootpornost na različitim dubinama. 
Njegova tajna zavođenja je u tajanstvenoj alkemiji između topline kože i hladnoće metala. 

 

BREIL NAKIT
 

Breil je nakit koji sadrži tajnu i mijenja se. Krije iznenađenje i prikazuje različite karaktere koje svaka žena krije u sebi. Tražite nakit koji može biti ogrlica i narukvica, kratka ili duga, želite mijenjati boje svoga nakita, prilagoditi ga raspoloženju? Breil - čelični nakit senzualnih linija i stila koji odskače zahvaljujući svojoj kvaliteti, inovativnosti i jedinstvenom dizajnu.
 
Izrazite vaše pravo lice. Izaberite nakit koji najbolje odgovara vašoj osobnosti.
 
Kako bi zajamčio kvalitetu svojih kreacija, Breil koristi prirodne bisere i kamenje. Biseri koji se koriste su riječni biseri iz Azije. Bilo kakve promjene u boji ili nepravilnosti na površini su prirodne karakteristike koje svjedoče autentičnosti komada nakita.
IP (Ion Plating) i PVD (Physical Vapour Deposition) tretmani su metode bojanja materijala visoke kvalitete. Ove su tehnike slične onima koje se koriste za plemenite metale gdje se boja spaja s čelikom i drugim materijalima i tvori neraskidivu vezu između njih.