www.dicta.hr

Dostava

Dostava pošiljke vrijednosti iznad 50,00 eura se ne naplaćuje. Cijena dostave pošiljke vrijednosti manje od 50,00 eura se naplaćuje 5,00 eura.

Sve pošiljke su osigurane od strane Dicta d.o.o.

Dicta d.o.o. za dostavu koristi usluge dostavne/logističke službe In Time d.o.o. Opće uvjete poslovanja dostavne/logističke službe In Time d.o.o. možete pročitati na službenim internet stranicama.

Usluga pošiljke putem dostavne službe podrazumijeva dostavu na kućnu adresu kupca.

Dostava proizvoda moguća je isključivo na području Europske Unije.

Rokovi dostave su od 2 do 5 radnih dana na području kontinentalne Hrvatske, te od 3 do 7 radnih dana na području otoka.

Vrijeme isporuke nadalje ovisi o Općim uvjetima poslovanja dostavne službe i adresi na koju se roba isporučuje.

Status Vaše u pošiljke u svakom trenutku moći ćete pratiti putem sustava za online praćenje pošljki , upisom broja Vaše pošiljke koji ćete zaprimiti putem elektroničke pošte, nakon predaje pošiljke dostavnoj službi.

Dostava proizvoda vrši se samo radnim danima od ponedjeljka do petka. Radnim danima ne smatraju se subote, nedjelje i državni praznici.

Svi proizvodi su prije predaje dostavnoj službi detaljno pregledani i isporučeni u ispravnom stanju. Pakiranje proizvoda je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta.

Korisnik je obvezan prilikom preuzimanja pošiljku pregledati, vidljiva oštećenja prijaviti izravno dostavljaču, kao i Dicti d.o.o.,  te odbiti primiti oštećenu pošiljku. Potpisom prijevoznice/dostavnice i primitkom računa registrirani korisnik potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled, te da nema primjedbi.